Greška
  • JFolder::create: Could not create directory
  • JFolder::create: Could not create directory
  • JFolder::create: Could not create directory
Štampa
PDF

O nama

Coma Balkan d.o.o. je članica grupe Coma Europa sa sjedištem u Banja Luci. Na mapi možete vidjeti ostale članice grupe koje se nalaze u Njemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Austriji, Švicarskoj i BiH. Sa takvim kapacitetom grupacija Coma je u stanju da pruži svoje usluge širom Evrope.

Firma Coma Balkan d.o.o.je osnovana u maju 2009 u Banja Luci. Direktor i osnivač firme je Mišo Jakovljević,dipl.ing. elektrotehnike iz Banja Luke. Iskustvo potrebno za poslove servisa i ugradnje upravljačkih sistema firme Cybelec stekao je u Jelšingradu kroz 10 goduna rada počev u montaži ,preko odjeljenja prototipa do rada u konstrukciji kao samostalni projektant.

Iste godine po osnivanju firma ulazi u partnerski odnos sa većinskim udjelom firme Coma Europa iz Aachena. Povezanost firme Coma Balkan sa firmom Coma GmbH dovela je do pristupa najnovijim tehničkim rješenjima firme Cybelec SA jer je firma Coma GmbH vec vise od 15 g ekskluzivni zastupnik firme Cybelec SA za područje Njemacke.

Također imajući u vidu ugovore o poslovno tehničkoj saradnji sa firmama Weinbrenner, Beyeler, Bystronic, Hämmerle, EHT, Gasparini i Bajkal, mi radimo servis pomenutih proizvođača u i van garantnog roka.

Za više informacija molimo pozovite +387 (0)51 430 540 ili nas kontaktirajte putem online obrasca.

 UGRADNJA NUMERIČKOG UPRAVLJANJA

   logo_cybelec_home  

UGRADNJA SIGURNOSNIH SISTEMA

 lazer_logo

      ALATI ZA APKANT PRESE 

        ferrari

 

Novo !!!

raspolažemo svim rezervnim dijelovima za mašine MENGELE GWF!